2014. szeptember 1., hétfő

Klasszikus lasagna gombával és zöldfűszerekkel


Fotó: Erdőháti Áron, Styling: Milutinovits Panka /hello.garlic


Ez nem egy harmincperces villámrecept, cserébe nagyszerűen előkészíthető, nagy kiszerelésben lehet sütni, tehát nagy családi ebédekre, vendégségekre ideális, ráadásul mindig óriási népszerűségnek örvend. Bár viszonylag hosszas előkészületet igényel, utána már csak sütőbe kell tenni. A lasagna lapokat nem szükséges előfőzni, ugyanis a ragu levét szívja magába a tészta.


A receptben szárított vargányát használok, amit mindig szoktam itthon tartani, de ha hozzájutunk szép friss vargányához, azzal még finomabb lesz. 


Én ezt a változatot háromféle különböző gombából készítettem, szívből ajánlom nektek!


(x)
„A Tolle az egészséges és fitt élet megőrzése érdekében garantálja a kiváló minőséget. Fogyasszunk minden nap legalább egy pohárral, ezzel is segítve egészségünk megőrzését! A Tolle FittKlub oldalán minden hónapban érdekes témákat, egészséges élettel kapcsolatos újdonságokat találhatunk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése